· 

Even een update

De laatste keer dat ik een blogpost schreef was eind mei. Omdat er in de tussentijd best veel is gebeurd wil ik jullie graag even een update geven. 

 

Na een heerlijke vakantie schreef ik Konijnentrimsalon Iris op 31 juli 2019 in bij de Kamer van Koophandel. Samen met mijn ouders ging ik naar Roermond waar de dichtstbijzijnde vestiging van de Kamer van Koophandel ligt en na mijn inschrijving gingen we om het te vieren gezellig samen lunchen. 

 

Donderdag 15 augustus 2019 vond mijn praktijkexamen plaats. Ik mocht lieve Lola trimmen en was zelf tevreden over het resultaat. Gelukkig was Mieke dat ook en na wat tips en tricks voor de toekomst kreeg ik te horen dat ik mijn praktijkexamen had behaald.

 

Het halen van het praktijkexamen en mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel zorgden ervoor dat ik eindelijk echt reclame mocht/kon gaan maken. Ik bestelde daarom flyers en visitekaartjes. Op dit moment hebben we ongeveer 500 flyers verspreid en de komende tijd kan ik nog een flink aantal uurtjes flyeren. Om te vieren dat ik mijn diploma haalde loopt er vanaf 1 september een leuke actie. Ik stelde goodiebags samen en de eerste 50 afspraken (vanaf 1 september) krijgen een van deze leuke goodiebags. 

 

Achter de schermen ben ik druk bezig met het omzetten van mijn creativiteit tot van alles en nog wat. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg Konijnentrimsalon Iris dan op Facebook en/of op Instagram (want sinds kort zit ik ook op Instagram). 

 

Een kleine tip: Houd op de dierendag de Facebookpagina goed in de gaten ;)

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0