Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Iris Quaedvlieg, 22 jaar oud en zit op dit moment in mijn eerste jaar op de opleiding Commerciële Economie op Zuyd Hogeschool. Hiervoor heb ik de opleiding Paraveterinair (dierenartsassistente) gedaan en ben ik ook werkzaam geweest als dierenartsassistente in verschillende praktijken in Zuid-Limburg. 

De liefde voor konijnen is een jaar of 7 geleden begonnen. Na het zien van het nieuwe konijn van een vriendin van mij wist ik zeker dat ik ook een konijn wilde. Het duurde even, maar op 28-07-2012 mocht ik bij een asiel twee ontzettend lieve konijnen mee naar huis nemen. De zusjes Flapje en Snoetje deden mijn liefde voor konijnen alleen maar doen groeien. Snoetje is inmiddels helaas overleden, maar van Flapje mag ik gelukkig nog elke dag genieten en datzelfde geldt voor haar vriendje Ollie. Flapje en Ollie zijn nu al ruim vier jaar een koppel!

Naast tijd door brengen met Flapje en Ollie spreek ik ook graag af met vriendinnen en vind ik het leuk om te oefenen met fotografie.